Borrelen in de pastorie

Gezellig met vrienden, familie of kennissen een drankje drinken en een hapje eten? Dat kan bij Restaurant de Pastorie in Klundert. Samen genieten staat bij ons centraal. U kunt genieten in ons restaurant, op het terras of in onze kerk “De Stad Klundert”

In de zomer kunt u heerlijk genieten op het zonnige terras aan de voorzijde van de prachtige historische H. Johannes de Doper kerk met een schitterend uitzicht over het eveneens historisch stadscentrum van Klundert.

In de winter zit u heerlijk warm en gezellig in ons huiskamerrestaurant. U zult zich meteen thuis voelen in deze voormalige huiskamer door de knusse, kleinschalige opzet van dit restaurant.

Borrelen met een groep?

Heeft u iets te vieren? Of wilt u gewoon “zomaar” een borrel organiseren. Organiseer dan een borrel op een unieke locatie in Klundert!

Voor groepen tot 30 personen kunt u heerlijk besloten borrelen in het “bierlokaal”. De oude sacristie is volledig omgebouwd tot een sfeervol bruin café. Is je groep groter? Dan kun je terecht in de schitterende oude kerk ‘De Stad Klundert‘. Hier kun je borrelen vanaf 30 tot wel 300 personen.