Verrassend dineren bij de Pastorie

Om u zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen en te verrassen serveren wij iedere maand een nieuw chefs menu. Dit menu is natuurlijk een verrassing, maar wij zorgen altijd dat het diner aansluit op uw persoonlijke wensen of diëten.

Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw gezelschap én het diner!

Ook kunt u bij Restaurant de Pastorie kiezen voor ons wijnarrangement, dat uitstekend aansluit op ons chefs menu. Onze sommelier heeft voor u een wijnarrangement samengesteld dat helemaal past bij de gerechten van onze chef.

Naast het 3, 4 of 5-gangen chefs menu hebben wij ook een dinerkaart waarbij u zelf uw diner kunt samenstellen. Uiteraard houden wij ook hier rekening met eventuele allergieën en uw wensen. Natuurlijk hebben we ook aan de kids gedacht, dus kom lekker met het hele gezin dineren, dat wordt vast en zeker genieten!.

Chefs menu

3-gangen chefs menu*

€ 38,00

4-gangen chefs menu*

€ 46,00

5-gangen chefs menu*

€ 54,00

*Wijnarrangement

€ 6,- per glas

Privé diner bij de Pastorie

Jouw privé diner, op een unieke locatie geheel naar jouw wensen!
Heb jij een reden om iets te vieren of heb je gewoon zin in een schitterend diner? Wij regelen het samen met jou! Of je nu verrast wilt worden door onze chef of samen met de chef een menu wilt samenstellen, alles is mogelijk!

  • Vanaf 10 personen
  • 7 dagen in de week mogelijk
  • Uw eigen prive plekje
  • Vele mogelijkheden

Ik wil graag meer informatie over een Privé diner!

Diner

Soepen

Klunderts lekkerste kreeftensoep 8,50
Met geslagen room, vieux en kreeftenstukjes

Pastinaak soep 6,50
Met paddenstoelen, hazelnoot en truffelolie
_________________________________________________

Voorgerechten
Carpaccio van runderhaas 12,50
Met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise

Vitello tonato 12,50
Gebraden kalfsvlees met tonijncrème, rucola, kappertjes en zongedroogde tomaat

Koud gerookte zalm 14,50
Met panna cotta van groene appel en dille, ingelegde komkommer, aardappelwafel en crème fraîche

Garnalen anno 2020 14,50
Het lekkerst van allemaal, laat u verrassen

Naanbrood 9,50
Met geitenkaas, zoete ui, blauwe bes en rucola (met serranoham + €3,00)

Hoofdgerechten
Grain fed runder steak 23,50
Met vergeten groente, roseval aardappel en jus van kruidenboter

Eendenborst 21,50
Pastinaakcrème, loempia van bospaddenstoel, dadelcompote en jus van sinaasappel

Surprise me (AT) 21,50
Wisselend vleesgerecht met seizoens garnituur

Kabeljauw 23,50
Julienne van prei, risotto van shiitake en lichtgebonden saus van dijonmosterd

Tong 300 gram 28,50
Gebakken in peterselie roomboter, met Hollandse garnalen, citroen en dille crème fraîche

Zeewolffilet 21,50
Omwikkeld met spek, zoete aardappel, frisse basillicumsaus en gebakken spinazie met gepofte cherrytomaatjes

Risotto 18,50
Van truffel en Parmezaanse kaas, met loempia van bospaddenstoel en gebakken spinazie

Avocado taquito’s 18,50
Met honing feta dip, rode ui en zoete aardappel

* Alle gerechten worden geserveerd met frites en salade

Desserts
“under the dome” 9,50
Chocolade bol gevuld met brownie, witte chocoladecrème, gepofte rijst, frambozen en chocolade ganache

zoet & zuur 8,50
Crumble van blauwe bes en limoen met mascarponeroom en merenguesnippers

holy apple pie 8,50
Warme appelcompote, kaneelijs, kruimeldeeg, rozijntjes, vanillecrème en slagroom

Speciale opties voor erbij
“Vergeten” groente 4,50
Vegetarische risotto 4,50
Zoete aardappelfriet met kerrie crème fraîche 4,50
Handgesneden friet met Parmezaanse kaas
en truffelmayonaise 5,50